Akut stopp i avloppet?

– Broms har lösningen

Stopp i avloppet är aldrig kul. Inte heller när det bubblar i handfatet eller när golvbrunnen ger ifrån sig en ovanligt illaluktande doft. Men oroa dig inte. Broms löser de flesta avloppsstopp. Och vår jourtjänst är tillgänglig dygnet runt, året runt.

Illaluktande och trögflytande avlopp är aldrig trevligt, oavsett om det inträffar i hemmet, fastigheten, industrin eller bostadsrättsföreningen. Men när olyckan väl är framme är det skönt att veta att det finns hjälp att få. Broms har jour dygnet runt, hela året.

Lös problemet med regelbunden rensning

Avloppsspolning är inte bara effektivt för att åtgärda akuta stopp utan även för att förebygga framtida problem. Genom avloppsspolning rensar vi rör och ledningar från avlagringar, slam och grus.

För att undvika framtida stopp rekommenderar vi att du rensar, det vill säg spolar, alla typer av avlopp vart tredje till vart femte år för att undvika onödiga komplikationer.

Broms erbjuder effektiv och noggrann avloppsrensning i alla typer av ledningar. Hör av dig till oss om du behöver akut hjälp eller vill planera för regelbundet underhåll.

Stam­spolning och underhålls­spolning

För fastigheter med återkommande problem kan vi utföra stamspolning. Då går vi igenom hela ledningsnätet. För att förebygga pålagringar i avloppssystemen utför vi även underhållsspolning, vilket skonar rören och förlänger deras livslängd.

Varmt välkommen att höra av dig!