Varför ska du välja Broms renhållning?

Oavsett om du behöver hjälp med byggavfall, vill teckna ett avfallsabonnemang, behöver en kranbil eller bara snacka lite skit är du välkommen till Broms renhållning. Här nedan har vi plitat ner fyra skäl att välja oss.

Årets företagare 2022!

WOW! Ja, vi är enormt glada och stolta över att blivit utvalda till årets företagare 2022. Att driva och leda ett företag med ett så otroligt härligt gäng som vi har är fantastiskt. Det är sann glädje varje dag. Alla i teamet bidrar till att vi gör det här skitbra!

Årets företagare 2022

Lokal Expertis

Vi kan Oxelösund och Nyköping. Och vi älskar denna plats. Vi bryr vi oss om den – och dig som kund. Med ett team av kunniga och engagerade medarbetare, som är väl förtrogna med de specifika behoven i vår region, kan vi erbjuda anpassade lösningar som fungerar för dig. Oavsett om du är företagskund eller privatperson.

Hållbarhet

Hållbarhet är kärnan i vår verksamhet. Med en ansvarfull transport och omhändertagande av avfall och återvinningsbart material från industri, bygg och hushåll, ser vi till att bidra till en mer hållbar framtid. För jorden och allas vår skull. Vi har ett stort utbud av containers och kärl för de flesta ändamål.

Kundnöjdhet

Kundnöjdhet är en självklarhet för oss. Det är också vår främsta drivkraft. Våra kunder värdesätter vår lokalkännedom. Allt blir så mycket enklare med en aktör från orten. De uppskattar också vår tillgänglighet och flexibilitet. När du anlitar oss på Broms Renhållning kan du vara säker på att du får pålitlig service och kundanpassade lösningar.

Kom och häng med oss! Tillsammans skapar vi en renare och mer hållbar framtid. Varmt välkommen!

Här är några av våra tjänster

  • Sop­hämtning och avfalls­hantering. Luta dig tillbaka. Eller gör något kul! Vi tar hand om ditt skräp så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något.
  • Återvinning. Gör som så många andra och bli en riktigt miljöhjälte. Släng sådant som du inte längre vill ha, men som kan återvinnas. På vår lokala omlastningsstation sorterar vi upp ditt avfall och ser till att det hamnar hos rätt behandlingsanläggning.
  • Företagsavfall. Fokusera på det du är bäst på. Och låt oss ta hand om ditt skräp. Vi lovar att vi fixar innovativa och kostnadseffektiva lösningar för ert avfall, oavsett bransch och storlek.
  • Hyra container. Behöver du hyra container för byggavfall? Eller kanske till röjningen i garaget (så att du äntligen får plats med bilen?) Vi har många olika typer av container i alla storlekar.
  • Kranbil- och transport. Vi lyfter din last och ditt sinne! Vi fixar allt från takstolar till badtunnor. Och transporterar såväl byggställningar som virke. Så släpp dina bekymmer och låt oss göra jobbet!
  • Spol och sugbilstjänster. Våra spol- och sugbilar kan hjälpa till vid alla situationer där vatten, slam eller olja behöver sugas upp och transporteras. Vi har även bilar med hetvatten för spolning vid stopp i avloppet eller vid frusna ledningar.
  • Torrsug. Vår kraftfulla torrsug suger upp grus, löv, sand, sågspån, isoleringsull och singel. Med torrsugen kommer du åt i trånga utrymmen såsom krypgrunder, källare och vindar. Vår torrsug kan även blåsa ut material för att till exempel fylla igen en grund med grus.