Ett hållbart samhälle

– För kommande generationer

Miljöfrågorna blir allt viktigare och vi är många som arbetar för ett hållbarare samhälle. Vi på Broms vill även hjälpa dig med ditt bidrag i miljöarbetet. Vårt utbud inom miljöservice är brett. Och som kund hos oss kan du känna dig trygg. Vi utför alla våra tjänster på ett hållbart och kostnadseffektivt sätt.

Broms erbjuder allt från kompletta avfalls- och återvinningslösningar till transport och spol- och sugbilstjänster. Dessutom kan vi som en del av Renall-koncernen erbjuda miljökonsulttjänster, TV-inspektion i rör och ledningar och mycket mer. Dygnet runt – året runt. Du kan välja att utnyttja samtliga tjänster eller välja den som för tillfället är aktuellt.

Vi är både stolta och glada över att ha yrkesskickliga och engagerade medarbetare som varje dag arbetar för att ge våra kunder bästa service. Miljö- och hållbarhetsfrågorna ligger oss varmt om hjärtat liksom vår strävan efter att skapa långsiktiga kundrelationer.

Branschens hållbaraste helhetsleverantör

Vår vision är att bli branschens hållbaraste helhetsleverantör. Det innefattar en rad olika saker. Vi kör exempelvis alla våra fordon på förnyelsebart fossilfritt bränsle. Men hållbarhet handlar inte bara om vårt miljöansvar. För oss innefattar det även ekonomisk och social hållbarhet. Därför tar vi ett stort ansvar för hur vi bemöter våra kunder och medarbetare. Alla är lika viktiga i vår näringskedja.

Att ha hållbarhet i fokus är viktigt i vårt dagliga arbete. Vi behöver använda jordens resurser på ett klokt sätt. Och vi behöver göra det här tillsammans. Med våra kunder, medarbetare, samarbetspartners och våra medmänniskor. Då kan vi skapa den hållbara förändring vi så väl behöver.

Våra kunder är allt från större företag, industrier, kommuner, fåmansbolag till privatpersoner. Vi vill att du som anlitar oss på Broms ska känna dig trygg i förvissningen om att du får våra tjänster utförda på ett absolut hållbart och kostnadseffektivt sätt.

Hör av dig till oss

Vill du ha hjälp att skapa en hållbarare vardag? Kontakta oss, vi ser fram mot att höra från dig!